Привітання з днем народження дівчині в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження дівчині в прозі, українською мовою

Нехай твій день народження, сонечко, буде наповнений позитивом, радістю і відмінним настроєм! Бажаю тобі здійснення всіх бажань, квітучої весни в душі і вічно юного чарівності! Хай щастя завжди живе у твоєму сердечку!

***

З днем народження, чудова дівчина. Нехай солодкість кожного моменту життя надихає та дарує відчуття щастя, нехай мрія твоєї душі забирає тебе в казкову країну чудес і чарівництва, нехай любов твого серця ніколи не втратить своєї сили й могутності.

***

Дорога наша, з днем народження! Ви завжди поруч у важку хвилину, в будь-якій ситуації на Вас можна покластися, звернутися за порадою і розрадою. Будьте щасливі сьогодні і завжди, бадьорі, щасливі, здорові, кохані! Нехай Ваше життя завжди буде яскравим і цікавим святом, а оточуючі завжди оточують турботою і зігрівають Вас душевною теплотою!

***

Чи може наша планета існувати без Сонця? Звичайно ж, немає. Так і моє життя без тебе, люба жінка, була б нудною і безрадісною. Спасибі, що всіх зігріваєш своїх друзів і рідних променями доброти і тепла. Ти вмієш вислухати тих, хто звернувся до тебе за допомогою – завжди допоможеш добрим ділом і порадою. Неспроста саме до тебе так тягнуться люди і люблять діти – не тільки свої, але і чужі. Так будь же здорова і щаслива, живи до ста років і не знай смутку!

***

Від всього серця вітаю тебе з днем народження! Нехай твоє життя буде яскравою, барвистою і неймовірно щасливою! Нехай улюблений носить тебе на руках, дарує квіти без приводу і любить усією душею, адже ти прекрасна, немов принцеса! Променисто усміхнись, щоб освітити все навколо своєю сонячною посмішкою!

***

Хочемо привітати з днем народження саму чарівну і прекрасну жінку. У цей святковий день всі теплі слова тільки для Вас. Бажаємо сонця, квітів, посмішок, гарного настрою, уваги чоловіків, жіночого щастя і, звичайно, міцного здоров'я. Нехай всі мрії та бажання виконуються!

***

Улюблена моя і чудова дівчина, радість мого серця, вітаю тебе з днем народження. Нехай у твоєму житті годинник завжди показують час веселощів і любові, нехай з тобою вершаться великі історії щастя і відбуваються неймовірні події, повні чудес і чарівництва.

***

Бажаю тобі КОХАННЯ, Кохання з великої літери. Любові взаємної, чистої Любові, Любові красивої і , звичайно ж, ЩАСЛИВОЮ!!!!

***

Вітаю від усієї душі саму красиву і милу, чарівну, просто шикарну дівчину з днем народження. Ти сьогодні королева. Це твоє свято. І нехай в цей день ти будеш самої особливою найкращою. Нехай тобі усміхнеться доля подарує багато радісних хвилин і блискучих зустрічей.

***

Сьогодні люди щасливо посміхаються, а всі навколо світиться торжеством! Сама природа вітає тебе розкритими бутонами квітів! Цей день для мене особливий – адже народилася ти! Сама незвичайна і мрійлива! Бажаю тобі зберігати оптимізм, легкий і веселий норов. Нехай негаразди ніколи не прийдуть на поріг свого дому, а промені дружби і взаєморозуміння зігрівають тебе!

***

Мила моя, вітаю тебе з Днем народження, хочу, щоб ти завжди світилася від щастя, щоб печалі ніколи тебе не відвідували, сердечко билося тільки в ритмі щастя. Ти мені дорога! Зі святом, кохана.

***

Вітаю! Нехай у тебе завжди все буде добре! Сьогодні ти стала на один рік досвідченіше і розумніші! Здоров'я тобі, щастя і самої-самої неймовірної, просто величезної любові!

***

З днем народження! Бажаю сяяти від радості, і цвісти. Хай навколо тебе буде позитивні емоції і радість, нехай мрії знаходять своє втілення і все виходить. Любові щирої, успішних справ та звичайно ж здоров'я. великого успіху і міцно.

***

В день народження твій подарую тобі я благополуччя на все життя. Моя мила дівчина, нехай всі гіркі образи переможе вірна дружба та взаємна любов. Бажаю тобі з кожним роком ставати дорослішою, набиратися життєвого досвіду. Бажаю тобі вчитися на чужих помилках, але ніколи не робити своїх. Бажаю тобі стати справжньою господинею і королевою кухні. Тобі сьогодні стукнуло 15, а це означає, що все життя попереду!

***

З днем народження, сонце! Нехай твоя усмішка осяває весь світ, щоб хмари її не затьмарили. Щоб удача супроводжувала завжди і у всьому. Будь здорова, щаслива і завжди весела. І нехай по життю поруч крокують тільки справжні друзі.

***

З днем народження, моя мила і кохана дівчина. Радість моя, бажаю бути тобі завжди прекрасною і красивою, неймовірно щасливою і міцно коханої, неминуче успішної і щиро доброї, безустанно веселою і найкращою.

***

Що важливо для жінки? Звичайно ж, любов її найближчих і найдорожчих людей, особистий комфорт, гармонія душі і успіх у справах. Ми бажаємо щоб це все у тебе було! Бажаємо жити і радіти кожному світлого дня, помічати тільки самі радісні, прекрасні і щасливі моменти життя! Ми дуже тебе любимо!

***

В твій день народження, не хочу бажати нічого хорошого, буду бажати тільки найкраще — успіхів у справах, виконання бажань, крутих життєвих поворотів, які будуть змінювати життя на краще, і звичайно ж, щастя, здоров'я і величезної, пристрасної, приголомшливою любові! З днем народження!

***

Вітаю тебе з днем народження, люба! Бажаю щастя і здоров'я, щоб твої очі завжди світилися радістю, а люди щохвилини бачили твою прекрасну посмішку. Задувай свічки і загадуй найпотаємніше бажання і воно обов'язково збудеться. І все чого ти хочеш теж неодмінно здійсниться. Я бажаю їсти і не товстіти, бути стрункою як лоза. Любити і бути коханою і залишатися такою ж чарівною і чудовою, щоб твої друзі і близькі тебе цінували і ти ніколи не знала печалі і смутку. Ще раз зі святом!

***

Ти прекрасна, витончена і завжди неперевершена! Бажаю цвісти — як троянда, сяяти — як сонце! Ти для нас – джерело світла, радості і оптимізму, залишайся завжди такою ж життєрадісною, енергійною, з самої молодий душею!

***

Саму милу, гарну, любу дівчину вітаю з іменинами! Бажаю тобі найбільш незабутніх вражень, позитивних емоцій і тепла в серці. Нехай ти будеш зігріта посмішками близьких і рідних людей. Бажаю тобі ніколи не сумувати і не тужити. Нехай все у тебе буде добре.

***

Красою твоєю захоплюються хай вічно, а доброта вчинків служить предметом поваги. Все, чого б ти не забажала, нехай приходить в стократному розмірі.

***

Ти даруєш мені свою ласку і тепло, ніжність, і любов, підтримку і розуміння! Ти найдивовижніша дівчина на світі! Я закохався в тебе безповоротно! І сьогодні самий прекрасний свято в році – твій день народження!!! Рідна, я сердечно вітаю тебе з ним! Нехай все у тебе буде добре!

***

З днем твого народження! Бажаю тобі неземного чарівності, внутрішньої гармонії, краси душевної і сонячної радості. Нехай успіх обіцяє тобі у всіх нових звершеннях і цілі досягаються з неймовірною легкістю. Любові тобі найчистішої і підтримки рідних і близьких людей. Будь по-жіночому щаслива.

***

Від щирого серця вітаю Вас з днем народження. Бажаю в будь-якій ситуації зберігати спокій душі, бажаю постійно залишатися прекрасною жінкою, бажаю ніколи не знати поразки і завжди впевнено прагнути до мрії. Хай буде щасливою і чудовою ваше життя, нехай залишається незвичайною і чудовою Ваша натура.

***

Ніжність твоя — ромашка, витонченість — орхідея, стійкість — кактус, щедрість — соняшник, веселість і радісність — гербера. Ти — квіточка аленький, хай доля поливає тебе своєю благодаттю і гріє сонячної ласкою!

***

Мила, вітаю тебе з днем народження, бажаю, щоб вся твоя життя була такою ж світлою і радісною, як цей прекрасний день. Нехай яскраві враження, нові знайомства, незабутні подорожі та величезна удача приносять райську насолоду і прикрашають твої сірі будні дні.

***

Хочеться сподіватися, що цей фантастичний день подарує тобі тільки радість. Хочу побажати, щоб твої заповітні мрії завжди збувалися в самі короткі терміни, все було, як хочеш саме ти і ніщо не стояло на шляху твоїх грандіозних планів, а також, щоб самі складні і заплутані проблеми і ситуації вмить вирішувалися і не доставляли тобі турбот. Нехай все буде добре!

***

Вітаю тебе, красуня, з днем народження! В твоїх очах відбивається чиста душа, щирість і ніжність! Нехай в житті все це вдасться зберегти, а заздрісники лише кусають лікті!

***

Джерело: wishguru.co.ua

Популярные сообщения из этого блога

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження мамі від дочки, сина своїми словами, українською мовою