Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці не у віршах


Привітання з днем народження колезі чоловікові, хлопцю, дівчині, жінці не у віршах

Всі співробітники, не шкодуючи найтепліших слів, вітають Вас з днем народження. Ви наша чудова колега, з Вами нам завжди добре працювати і приємно відпочивати. Вас називають живчиком всього колективу. Ваш оптимізм та ваша впевненість передається всім нам, і тоді жити набагато легше. Ми бажаємо Вам здоров'я і сили, щастя і везіння у всьому. Нехай Ваше життя буде оточена любов'ю. Нехай повага і шана будуть Вам нагородою за Ваш славний труд. Усіх земних благ Вам, достатку і великого сімейного щастя.

***

З Днем народження, дорогий колего! Всім колективом хочемо висловити Вам свою подяку за високий внесок у розвиток нашої спільної справи. Ви – цілеспрямована людина, успішна особистість та талановитий співробітник. Нехай Ваш дім буде повною чашею, а успіх, наче зірка, яка освітлює Ваш життєвий шлях.

***

Багато хто в сучасному навантаженому світі вважають робоче місце - другим рідним домом, але ж неможливо відчувати себе комфортно в колективі, який не має міцних і плідних внутрішніх зв'язків! Тому ми дуже раді тому факту, що стільки років тому до нас заглянув настільки впевнене і добросердечний чоловік і якісно заповнив всі відсутні елементи для злагодженої роботи і продуктивного внутрішнього спілкування! Тому прийміть наші щирі і добрі привітання з таким світлим і для кожної жінки важливим днем! Нехай ваше неповторне людське тепло і благонадійність ніколи не вичерпуються, а тільки збільшуються в геометричній прогресії і радує всіх оточуючих!

***

Сьогодні в нашому робочому колективі, щасливий день, душевне свято, яскрава подія – День Народження нашого шановного колеги! Дорогий наш, вітаємо! Ви – це людина, яка постійно прагне до самовдосконалення, постійно працює над собою, самокритичний до неможливості і постійно вимагає вказувати вам на ваші недоліки! Для чого? Та для того, щоб їх виправляти! Бажаємо вам направляти свою силу в потрібне русло і в правильному напрямку! З вами приголомшливо комфортно і працювати, і відпочивати! Бажаємо вам гарних і розумних друзів, цікавих подорожей, яскравих вражень! І нехай сьогоднішнє свято пройде в колі друзів і стане незабутньою на багато років! Від усієї душі хочемо побажати вам рости і розвиватися, мріяти, творити, злітати вгору і ніколи не зупинятися на досягнутої мети!

***

Але нас не даремно називають магами і чарівниками! Ми в змозі зупинити час! Ми маємо право не говорити ці фатальні слова: «З днем народження!» Ми можемо вживати замість цього інші терміни: «З черговим повноліттям», «З головним днем у житті Вашої мами», «З прекрасним приводом» або просто «Вітаємо!»

***

Я вітаю тебе, колега, з днем народження. Бажаю, щоб з кожним роком все більше набирався сил для великих трудових звершень. Щоб творчі ідеї лилися рікою і втілювалися в реальному житті. Нехай удача супроводжує тебе в будь-яких починаннях, а гроші ніколи не були для тебе труднощами. Любові і розуміння тобі як на роботі, так і у сімейного вогнища.

***

Колега, я від усієї душі вітаю тебе з днем народження. Бажаю ніколи не втомлюватися, завжди дивитися вперед з надією на краще, ніколи не шкодувати про минуле, кожен день зустрічати з великим запасом сил і впевненості, кожен раз домагатися будь поставленої мети і ніколи не втрачати високого статусу в суспільстві.

***

Наш дружний колектив вітає улюбленого колегу з Днем народження! Твердий характер, допитливий розум і людське ставлення – всі разом, ось за що ми так Вас любимо і цінуємо. Хтось кидає на півдорозі, а Ви завжди йдете до кінця. Кидайте виклик амбітним завданням, не здавайтеся перед обличчям труднощів, дотримуйтесь своєю чуйною інтуїції, і все у Вас вийде! Ми пишаємося і дорожимо природними і довірчими відносинами, що склалися між нами за час роботи. Ви дійсно заслуговуєте високого визнання і довіри. Бажаємо Вам творчих успіхів, чудового настрою, поваги з боку начальства, духовного і матеріального добробуту, тепла сімейного вогнища, здоров'я Вам і Вашим близьким.

***

Тебе, колега, з днем народження хочу привітати я зараз. Бажаю бути в роботі асом, все робити просто вищий клас. Щоб начальство не бурчало, твою ініціативу заохочувало і щоб досягти тобі в найближчий рік в кар'єрі казкових висот.

***

Колега, з днем народження! В цей чудовий день на світ з'явилася дивна жінка: чарівна, тендітна і ніжна. Проте, в душі ти справжня тигриця, готова захищати свої права і відстоювати інтереси. Від усього колективу зичимо щастя в особистому житті та успіхів у справах. Кажуть, що робота повинна приносити задоволення. Ми бажаємо тобі тільки радісних робочих днів, світлої погоди та гарного настрою. Яскравих буднів і не менш яскравих вихідних. Знай, що на роботі тебе цінують і поважають. Найкращі побажання від усієї душі!

***

Дорога колега, вітаємо Вас із днем народження. Від душі бажаємо подальших успіхів у Вашій благородній праці і самого звичайного, простого жіночого щастя, щоб радісна посмішка ніколи не покидала уста, а вдома і на роботі завжди все виходило і зігрівало теплом і затишком. Залишайтеся завжди такою ж мудрою, симпатичною, приємною в спілкуванні жінкою, гідним прикладом для молоді. Хай Ваш будинок завжди буде повною чашею і радо зустрічає гостей, і життя приносить Вам багато радості і добра!

***

У нашого друга і за сумісництвом колеги, сьогодні день народження. Звичайно, ми від усього колективу вітаємо тебе ще з одним прожитим роком. Нехай кожен з них приносить на своїх плечах мудрість і щастя. Ніколи не оглядайся назад, щоб пошкодувати про те, що чогось не зробив. Здійсни свої мрії, рухайся вперед і не зупиняйся перед перешкодами. Нехай вся твоя родина буде щаслива і здорова. Починай свій день з посмішки та тільки позитивного настрою. Бажаємо нових творчих успіхів у робочому процесі, які будуть гідно матеріально винагороджуватися. Даруй своє тепло і свою любов тільки гідним людям, ніколи не бійся помилятися, адже ми все буде поруч з тобою, і завжди зможемо прийти на допомогу.

***

З Днем Народження, королево доброти! Бажаю, щоб цей рік був сповнений приємних речей, несподіванок, закоханості, яскравих зустрічей, подорожей, шопінгу, ніжності, романтики і хороших новин! Ставай ще красивіше, ще лагіднішою, ще розумнішими, багатшими, потрібніше, цікавіше і щасливішим! І бажаю чудово відсвяткувати День твого Народження!

***

В чудове свято дня народження поспішаю привітати не менш чудову колегу. Ти приголомшлива жінка і багато наші співробітники не можуть відірвати від тебе очей. Ти просто королева. Бажаю тобі завжди залишатися такою ж. Хай молодість не згасає, а краса ще більше розквітає.

***

Вітаємо від душі, колего! Бажаємо здоров'я і удачі. Трудових успіхів і гідної зарплати. Спокійних і цікавих робочих буднів, приємних, сонячних і повноцінних відпусток. Нехай гаманець повниться грошима, душу радістю, сімейне життя благополуччям і любов'ю. Взаєморозуміння і поваги вам у спілкуванні з клієнтами, колегами та іншими людьми.

***

Завжди усмішливого і задорному колезі я сьогодні від усієї душі хочу побажати кар'єрних злетів, швидкого досягнення бажаних цілей, прагнення вгору і здійснення найпотаємніших мрій. Нехай тобі сили і бадьорості у всіх починаннях, везіння допомагає у всіх справах, а удача слідує по п'ятах.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю своєї шановній колезі справжнього жіночого щастя, щоб приносила радість і особисте життя, і робота. Хай посміхається удача і поведе тебе вгору по кар'єрних сходах. Зі святом!

***

З Днем народження Вас, моя прекрасна колега! Щиро хочу побажати Вам в цей свято творчих успіхів, позитивного ставлення до життя, оптимізму та стрімкого кар'єрного зростання! Нехай кожен новий день приносить Вам лише позитивні емоції! Щастя Вам і фінансового благополуччя!

***

Шановна колего! У цей світлий день – День Вашого народження хочу побажати Вам знайти свій шлях успішної самореалізації і досягти цієї мети, подолавши всі перешкоди на шляху до неї! Нехай не буде рівного Вам професіонала. Але при цьому залишайтеся завжди такою ж м'якою і жіночною! Щастя Вам!

***

З днем народження від усієї душі вітаю колегу. Бажаю вам бути незвичайною жінкою. Бажаю, щоб серце завжди було наповнене теплом і світлом. Нехай ви будете завжди спокійні. Щоб ніякі біди і морози не чіпали ваше серце.

***

Я буду першим, хто скаже це! З днем народження, дорогий чоловік. Я хочу вірити, що моїх зусиль вже достатньо, щоб ви знали, наскільки ви особливі для мене. Живіть довго і залишатися здоровим. Ви знаєте, як я хочу бути з вами у ваш особливий день. Але деякі речі не завжди виходять так, як плануєш. Сподіваюся, моя відсутність не зіпсує вам день. Просто насолоджуйтеся вечіркою і отримуйте задоволення. Сподіваюся, ви оцінили моє бажання привітати вас першим. У мене є традиція вітати особливих людей заздалегідь. А ви в списку таких людей в моєму житті. Сподіваюся, ви будете щасливі, що б ви не робили, і ваш день буде просто чудовим. Навіть краще, ніж ви могли мріяти. Це важливий день. Це час, коли збираються всі рідні. Щоб нагадати вам, як багато ви хочете сказати в їх житті, і як всі вас люблять і готові дарувати свою підтримку і тепло кожен день. Зі святом!

***

Дорога наша! Вітаємо вас з днем народження! Наш трудовий колектив незвичайний. Скрізь платять премію раз на місяць, раз в рік, або взагалі не платять. Ми отримуємо додаткову винагороду кожен день. Тому що кожен день ми йдемо на роботу і знаємо, що побачимо вас, ваші очі, вашу посмішку, почуємо ваш голос. І від цього стає легше навіть понеділок.

***

Вітаю з Днем народження дорогу колегу, чудову співробітницю і прекрасну жінку! Бажаю тобі в житті самого головного — великої, світлої і вічної любові. Щоб робота приносила тобі тільки радість. щоб все що б ти не робила, у тебе виходило. Щоб збулися всі твої бажання і фантазії втілилися. Величезного тобі щастя, багатства, успіху, богатирського здоров'я і сили духу!

***

Колега моя незрівнянна! Від душі хочу привітати Вас з Днем народження! Бажаю Вам частіше посміхатися, адже від Вашої посмішки навколо стає світліше! Гарних Вам друзів, прямий і легкої життєвої дороги і нескінченного щастя! Нехай найзаповітніші Ваші мрії неодмінно здійсняться! Всіх благ!

***

Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо від усього нашого дружного колективу успіху у всіх життєвих сферах, гармонійних стосунків у сім'ї, жіночого щастя, особистісного зростання, здійснення найзаповітніших бажань і відсутності перешкод на шляху до намічених цілей.

***

Дорогий колега, бажаю тобі результативного творчого успіху в роботі, щоб твоя геніальність була помічена, та її змогли оцінити не тільки словесно, але й матеріально. Чудових друзів тобі на твоєму шляху, щасливого і дружної сім'ї.

***

Ми разом багато через що пройшли, ділили загальний бутерброд. Ти чудовий колега, з тобою завжди затишно мені. Сьогодні з днем народження вітаю. Довгих років життя тобі бажаю. Хай буде в житті яскраве світло, затишок, тепло, любов, достаток. Бажаю зустрічати за життя добрих людей і мати тільки вірних друзів. Бажаю ніколи не сумувати і все, що хочеться досягати.

***

Хай вогні нічних феєрверків стануть яскравими і цікавими саме для тебе, прекрасними і смішними провідниками в світ свята і пригод. Нехай повітря дитинства стане для тебе справжнім святом, про яке довго можна згадувати і радіти разом з дітьми тому, що новонароджений – завжди в глибині душі наївний дитина, навіть якщо йому вже багато років і він має солідний портфель, одягаючись тільки в модні костюми. Уяви, що на кілька хвилин повернулася дитинство, і ти подивився на своє сьогоднішнє становище своїми дитячими очима. І нехай ти не став космонавтом або продавцем морозива, зате у тебе є прекрасна машина і дача, дружина і діти, доброзичливі і товариські колеги і друзі, з якими завжди цікаво і легко спілкуватися. І тоді б ти напевно сказав «ось це так!» як кажуть тобі твої колеги, вітаючи зі святом.

***

Від щирого серця вітаю тебе, колега, з днем народження. Хочу побажати безмежних можливостей у житті та безперечних успіхів у роботі. Нехай кожен день приносить масу вражень, приємних сюрпризів і задоволень. Нехай з кожним разом будь-яка мета досягається легше і швидше.

***

Нашій колезі, нашої унікальної співробітниці, (ім'я), бажаємо надихнутися сонечком іменин, і, втративши життєві турботи в глибокому яру, йти по прямій, посипаної небесними квітами, дорозі! Вітаємо!

***

Чудова колега, від душі вітаю тебе з днем народження і бажаю справжнього жіночого щастя в житті, світлих перспектив і вірного успіху в діяльності, великої удачі і неймовірного везіння на твоєму шляху. Будь завжди чарівна і прекрасна!

***

Робота, на жаль, а може бути і на щастя, займає велику частину нашого життя! Тому так важливо знаходиться поруч з такою чудовою людиною, як наш іменинник! Його прагнення допомогти, вислухати і зрозуміти, творчі здібності і неординарність думок допомагають підтримувати загальний оптимізм і згуртованість колективу. Міцного, як сталь здоров'я, творчих ідей та невичерпного оптимізму! З Днем народження!

***

Ти — зірочка нашого колективу. Даси завжди професійну пораду і в особистих справах допоможеш підтримку. Нехай чуйність і доброта прикрашають тебе більше ста років. Щастя і любов, як діаманти виблискують в твоєму житті.

***

Вітаю з днем народження, дорогий мій колега. Від душі побажати хочу впевнено витримувати життєве напруження, завжди зуміти встояти перед вітрами та грозами, неодмінно домогтися бажаних результатів у діяльності і втілити в реальність життя всі свої мрії.

***

Джерело: pryvitalka.co.ua

Популярные сообщения из этого блога

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження мамі від дочки, сина своїми словами, українською мовою