Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, українською мовою


Привітання з днем народження начальника, чоловікові, жінці своїми словами, українською мовою

Шановний наш, золотий начальник вітаємо Вас з днем народження. Бажаємо Вам завжди плисти за течією удачі, в бурхливому потоці можливостей, перспектив і успішних ідей, з вірною підтримкою товаришів і колег, з щирою любов'ю в серці до близьких людей і життя.

***

Нехай сьогодні прямо на ваш робочий стіл впаде з неба зірка, і ви зможете загадати найзаповітніше бажання! І нехай воно швидко збудеться, а на наступний рік чекайте нову зірку!

***

В цей день подякуємо ваших батьків за те, що вони подарували нам таку розуміючу та чуйну начальницю. Нехай хвиля достатку накриє вас з голови до п'ят, і ви поринете в безодню щастя і любові. Нехай, неначе бурхливий потік гірських річок, принесе доля достаток і комфорт. Друзі та близькі підтримають і в горі, і в радості, а робота і колектив стануть другим домом. З Днем Народження!

***

Хочемо привітати із такою важливою подією як день народження нашого улюбленого керівника. І побажати вам постійного кар'єрного росту, поваги від колективу і високих заробітків. Будьте завжди таким же сильним, цілеспрямованим і терплячим і нехай фортуна благополуччя не відвернеться від вас.

***

Хочу сердечно привітати зі святом та побажати вам повного позитивних емоцій дня! Нехай ваша домашня чаша завжди буде сповнена комфорту, взаєморозуміння, любові і добра. У робочих справах нехай вас завжди супроводжує успіх. Хай ніколи вас не покидає жіноча краса, мудрість, енергійність, гнучкий розум і ділова хватка. З днем народження!

***

Ви для нас не просто начальник, ви - унікальний покровитель для кожного співробітника, тому в цей особливий для вас день, ми хотіли б сказати особливі слова. Ми хочемо, щоб зірка, загоревшаяся в день вашого народження, вела вас по всій безмежній дорозі життя – надією, вірою і любов'ю. Нехай ця провідна зірка допоможе вам на всіх життєвих дорогах, своїм світлом надихає на добрі справи і допомагаючи впоратися з труднощами. З днем народження, начальник!

***

Вітаємо нашого боса з прекрасним подією в житті – з Днем Народження! Бажаємо сибірського здоров'я, Вселенського щастя, великих професійних перемог, зльоту кар'єрного шляху, і як можна довше залишатися на посаді керівника! Залишайтесь завжди таким же добрим, справедливим, турботливим, чуйним, оптимістичним, веселим, компанійським, і чарівною людиною! Нехай з цього моменту почнуть виконуватися ваші бажання, мрії! Хай легко і просто, без зусиль і напруги досягаються поставлені вами цілі! Успіх нехай супроводжує весь ваш професійний та життєвий шлях! Нехай ваш робочий день буде продуктивно насичений, цікавий ідеями і корисними зустрічами! Розуміння в колективі, згуртованості, дружби, взаємовиручки, бажання розвиватися, лідирувати, проявляти активність і, звичайно ж, домагатися високих результатів продуктивності!

***

Надійність, сила, опора, підтримка - ці слова характеризують вас не тільки як начальника, але і як людини. Нехай ці якості залишаться з вами і допоможуть в досягненні цілей. Бажаємо вам міцного здоров'я, здійснення бажань, сімейного і матеріального благополуччя, віри у свої сили і надії на гідне майбутнє! З Днем Народження!

***

Шановний керівник! Від усієї душі вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар'єрного, здоров'я, щастя, усіляких успіхів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!

***

Нехай Ваше, (ім'я), день народження, відкриє нові горизонти і можливості! Ви неймовірно щасливі в кар'єрі, і ми бажаємо зробити крок вище по щаблях ділового процвітання!

***

У житті кожної людини трапляється безліч обставин, які показують його справжню сутність. Також сталося і цього разу. Тільки зараз ми змогли спостерігати нашого начальника. І можна сміливо сказати, що він незвичайний чоловік, який продовжує нас дивувати і радувати. Сьогодні ми вирішили зібратися всі разом, щоб відсвяткувати його день народження і дати йому зрозуміти те, що ми дуже поважаємо. Зараз, дивлячись на вас, згадуються року, які ми проводили разом з вами. І треба зауважити, що ці роки були найкращими. Ось чому і зараз, і потім ми завжди вас поважати і любити без кінця. Нехай же ми також залишимо вам найкращі спогади, які ви завжди будете згадувати в складні для вас моменти. І наостанок хочеться побажати вам, щоб у будь-якій ситуації в житті ви завжди залишалися людиною, на якого не соромно буде дивитися.

***

Сьогодні ми вшановуємо саму справедливу, найдобрішу і найталановитішу начальницю в світі. Ми повинні зізнатися чесно, що успіхів, яких ми досягли за останній час, неможливо було досягти без Вас. Ви дали нам ідею і забезпечили умови для втілення її в життя. Для нас ви є ідеальним керівником. Бажаємо вам нових цікавих ідей, нових можливостей, нових доходів зі старими співробітниками. З днем народження!

***

Коли ви мене прийняли на роботу, я до кінця не усвідомлювала, якій мені випав шанс. Я до кінця не розуміла, яка це велика відповідальність. Мені здавалося, що все дуже просто. Але потім я зрозуміла, що просто точно не буде. Але вчасно нагодилися і ви дали мені кілька порад, які мені дуже допомогли. Кожен раз, коли я падаю без сил і думаю, що це кінець, то згадую ваші мудрі поради. Сьогодні ж я хочу привітати вас з днем народження, шановний начальник. Ви дали мені стільки знань та інформації, скільки б я не змогла отримати ні від кого іншого. Я бажаю вам завжди залишатися саме таким, яким ви є. Я захоплююся вашою мудрістю, вашим терпінням, адже ви керуєте компанією вже дуже довгі роки, але робите це з великим талантом.

***

У ювілейний день народження ми дружно бажаємо Вам, щоб приїхали туристи сотні тисяч різних країн тільки в наш готель комфортний, щоб смітили грошима безтурботно, щоб вони прославили начальницю прекрасну на весь світ! Бажаємо, щоб кар'єрний ріст був, щоб, безсумнівно, були Ви багаті, щоб жили не на одну зарплату!

***

З днем народження, шановна начальниця і просто чудова жінка. Від щирого серця бажаю Вам впевнено крокувати по стежці діяльності і збирати на шляху великі плоди своєї роботи, бажаю успішних починань і вдалих ідей, бажаю щирої поваги і розуміння підлеглих, вірної любові та турботи близьких.

***

Дорога начальниця! Наш дружний колектив це прямий доказ ваших праць, в якості керівника, який став для нас не тільки яскравим прикладом для наслідування, але незамінним соратником. Ми бажаємо вам не втрачати позитивного настрою до життя і стрімко просунутися по посадових сходах до вершини, не дивлячись вниз. Щастя вам, шани і успіхів у праці! З днем Народження!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю Вам міцного здоров'я, міцних нервів, сили духу, твердої вдачі і терпіння для керівництва нашим глубокоуважающим вас колективом. А також творчих ідей, фінансового благополуччя, любові і виконання мрії.

***

Шановний керівник, у Ваш день народження дозвольте побажати Вам і надалі гармонійно поєднувати в собі жіночу мудрість, інтуїцію, професійний підхід до справи і такі якості, як сильну волю, вміння приймати рішення, втілювати в життя плани. Будьте завжди успішні і впевнені в собі.

***

Шановний (ім'я, по батькові). Від усього колективу хочемо привітати Вас з днем народження! Ви капітан, провідний корабель нашого підприємства рівним курсом, незважаючи на шторми і урагани. На нашому славному кораблі кожен зайнятий своєю справою, кожен знає, що його цінують і поважають. І всі ми будемо допомагати Вам рухатися вперед. Нехай у нас попереду буде менше негараздів, нехай лише сяє сонце і світять зірки і місяць. Бажаємо Вам бадьорості, сили духу, оптимізму і невичерпної енергії. І повний вперед!

***

Від усієї душі і з найкращими побажаннями, щиро вітаємо з днем народження. Успіхів вам у всіх починаннях і вашої керівної діяльності. Завжди легкості у вирішенні важливих питань, компромісів і взаєморозуміння в колективі. Авторитету у підлеглих і поваги у партнерів. Фінансового благополуччя і всіх звичайних життєвих радощів.

***

Сьогодні всі так багато говорять, ну, а причина у вашому, дорогий директор, Дні народження. Вірші я пишу невпопад, довелося блукати по інтернету в пошуках підходящих слів. Еврика! Знайшов на «Поздравунчике» шукане: все моє вступ, і ці ось слова. А рима? Не люблю її! Вітаю Вас, от і все!

***

Шановний і улюблений наш керівник, вітаємо Вас з Днем Народження! Не відступайте перед труднощами, упорн про досягайте своєї мети і ведіть наш відділ до великих премій за хорошу роботу! Успіхів Вам, визнання і щастя!

***

Дорогий директор! Вітаю вас з днем народження і бажаю вам зберегти життєву силу і позитивного душевного прагнення! Нехай у цей день успіх накриє вас з головою і ніколи не дозволить виплисти! Будьте щасливі з рідними і близькими. Як можна більше натхнення, кохання і грошей у вашому житті! Нехай ваші вітрила наповнюють великі досягнення!

***

Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з днем народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам творчих успіхів та кар'єрного росту, але і сімейного благополуччя та звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихала Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!

***

Унікальна, неперевершена, чудова жінка і сама хороша начальниця, вітаємо вас з днем появи на світ! Нехай ніякі трясовини і болота не засмокчуть у свій вир. Бажаємо вам завжди відмінного настрою і щастя в особистому житті. Нехай ваш сон буде міцним і безтурботним, совість чистою, податки сплаченими.

***

Нехай блискучим Сонцем осяється день Ваших іменин, наш безцінний керівник! І бурштинові промені світила, кожен день у році прийдешньому, несуть Вам успіх на діловому та особистому фронті!

***

До знайомства з вами я навіть і припустити не могла, що такі люди, як ви, ще існують. Ви дуже ерудована і начитана людина, яка завжди може порадити хорошу книгу в залежності від настрою. Ви дуже енергійна і ніколи не запізнюєтеся. За один день ви встигаєте стільки справ переробити, скільки інші жінки за тиждень не змогли зробити. Ми завжди беремо з вас приклад і намагаємося вбирати всі знання, які ви нам даєте. Від усього серця вітаємо вас з цим прекрасним і добрим святом! Ми хочемо вам побажати міцного здоров'я, щастя та успіхів в роботі. Хочеться ще більший акцент поставити на останній пункт, тому що ми всі знаємо, що для вас означає робота і чим є ця компанія.

***

З днем народження, дорогий наш шеф! Бажаємо Вам бути здоровим і енергійним, нехай у Вас буде багато оптимізму, а всі проекти успішно реалізуються, бажаємо процвітання, миру і добробуту!

***

Вельмишановний начальник! Побажаю тобі стабільних доходів та матеріального добробуту, шикарного життя і нескінченних приводів для посмішки, завжди піднесеного настрою і завидного здоров'я. Нехай фортуна буде на твоїй стороні, а конкуренти поступаються тобі п'єдестал.

***

У день народження я хочу побажати своїй начальниці дуже багато, але перед цим скажу, що вас любить і цінує весь колектив. Ви не просто розумний, мудрий, компетентний і успішний керівник, ви ще і прекрасна жінка і мати. Вам завжди вдається шикарно виглядати. Завжди і надалі залишайтеся такий.

***

Ми вдячні за Вашу людяність, (ім'я), і поспішаємо побажати ідеального начальнику зразковою ділової репутації і безпомилкових рішень в комерційних операціях!

***

Джерело: happybirthday.co.ua

Популярные сообщения из этого блога

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження мамі від дочки, сина своїми словами, українською мовою