Найкращі привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику


Найкращі привітання з днем народження дитині дівчинці, хлопчику

З Днем Народження, наш маленький ювіляр! Сьогодні ти відзначаєш перший у своєму житті ювілей і береш на себе відповідальність дорослої людини! Десять років – перший крок у самостійне життя! Вітаємо тебе з приходом нового життєвого етапу і від усієї душі тобі бажаємо виправдати надії батьків та вчителів! Адже твої можливості і перспективи з цього моменту відкривають тобі нові горизонти! І нехай ці горизонти будуть безмежними, і не мають меж у твоїй свідомості! Бажаємо тобі просто і легко освоювати нові знання, логічно міркувати, вміло знаходити рішення складних завдань! Нехай твоє бажання розвиватися набирає обертів і не скидає швидкість! Старанно вчись усьому новому, уважно слухай поради старшого покоління, а головне, запам'ятовуй і складай досвід життєвий багаж! Він тобі потім стане в нагоді, і не раз! Вдалих тобі починань, юний щасливчик!

***

Вітаю з ювілеєм юності і солодких мрій, з 15-річчям! Бажаю незгасимого почуття гумору й веселого настрою, хороших товаришів і цікавих захоплень, безмежних меж успіху і удачі, щасливих подій і радісних днів.

***

Чудесного і милого дитини вітаю з днем народження. Сонечко, я бажаю тобі великого щастя, радості і веселощів, гарного настрою і грандіозних успіхів, блискучих перемог і цікавих захоплень, неймовірних пригод і захоплюючих історій, добрих друзів і справжньої удачі.

***

Вітаємо маленьку дитину з днем народження! Тобі 1 рік і це просто чудово. Рости в любові, турботі і благополуччя. Радуй і умиляй своїх батьків. Розвивайся, любопытствуй і всіляко пізнавай світ!

***

Посмішок щирих і світлих тобі в твій десятий день народження, доню. Нехай твій життєвий шлях ніколи не переходять чорні кішки. Бажаємо, щоб все у тебе виходило легко, а труднощі тільки роблять тебе сильнішим. Знайди собі хобі до душі, прагни до поставленої мети, вирішуй будь-які завдання. Нехай все що хочеш, стане дійсністю. Бажаємо, щоб у твоєму житті знайшлося місце для приємних сюрпризів, нескінченної радості і безхмарного дитинства. Не потрібно поспішати дорослішати, адже дитинство – відмінний час для ігор і подарунків. Будь здорова, ніколи не болів. Бажаємо тобі благополуччя і віри в себе. Нехай вищі сили будуть допомагати в усьому, що ти робиш. Нехай ангел охоронець буде завжди поруч з тобою. З днем народження, доню!

***

Тобі сьогодні 12 років! Цей день важливий для тебе і твоїх батьків - день твого народження один з головних днів в твоєму житті, і життя твоєї родини! Нехай виконуються всі-всі твої мрії і бажання, а також мрії! Частіше посміхайся і смійся щиро, твори і вытворяй, проте в гранях дозволеного, не забувай і про навчання! Ми щиро віримо і сподіваємося, що шлях, яким ти підеш по життю, дійсно принесе тобі задоволення і радість! Наша допомога, підтримка, любов, турбота і увага завжди будуть в твоєму розпорядженні! Усмішок, щастя, радісного життя, любові, сюрпризів і сонячного настрою! Бажаємо творчого зростання, цікавих задумів, польоту фантазії! Нехай у тебе завжди буде все-все, що необхідно для щасливого дитинства! Хай твої рідні люди будуть щасливі від всіх твоїх успіхів, а ти рости всім нам на радість!

***

Ластівка наша улюблена, лепесточек наш ніжний, янголятко наш світлий! З Днем Народження тебе, зіронько! З першим святом твого життя! З першим годиком, мила! Вітаємо тебе від щирого батьківського серця і бажаємо тобі в житті сонячних промінчиків щастя! Нехай ангел-хоронитель літає над твоєю головушкой вдень і вночі і оберігає тебе від життєвих негараздів! Ми нескінченно вдячні богу за те, що хмари розійшлися над нашою сім'єю і народилася ти! Ти світло в нашому сімейному віконці, ти радість наших буденних днів, ти наше життя перетворила на суцільне свято! І ми бажаємо радувати нас своїми успіхами і перемогами, великими і маленькими! Для нас важливий кожен твій крок, кожен твій новий зубик, кожне нове слово або звук! Ти нам потрібна, наша маленька принцеса! Бажаємо, щоб твій перший день Народження став великим початком твоєї успішної і щасливої жіночої долі!

***

Від усієї душі – щастя і здійснення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається з світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожен новий день дарує удачу і прекрасний настрій!

***

Дванадцять років — це вершина дитинства. Зараз для тебе немає ніяких перешкод у світі навколо, ти можеш пізнавати нове і кожен раз захоплюватися цим без нальоту втоми і думок, що вже бачив це сотню разів. Нехай же цей день і кожен наступний за ним приносять тебе тільки світло і радість. З Днем Народження!

***

Щиро вітаю з чудовою датою юності і мрій, з 16-річчям тебе. Хочу побажати вчиненого оптимізму і цікавих ідей, впевнених сил та високих прагнень до мрій, щирих почуттів і взаєморозуміння з близькими, неймовірних успіхів і чудового настрою.

***

З днем народження тебе! Бажаємо, щоб твоє життя була вщерть наповнена радістю і веселощами. Нехай на кожному кроці тебе чекають приємні пригоди, цікаві події, щирі посмішки. А успіх та перемоги нехай стануть твоїми самими вірними друзями!

***

Перші три роки твого життя пролетіли так швидко. Тепер замість маленької грудочки в колисці по кімнаті бігає чарівне диво з кісками і в маминих туфельках. Бажаємо тобі, найдорожча наша дівчинка, рости такою ж красунею, як мама, любити і бути коханою. Нехай всі до єдиного бажання здійсняться сьогодні, кімната наповниться гостями, новими іграшками і відмінним настроєм.

***

Для веселого хлопчаки в його день народження бажаю бути сміливим, красивим і добрим, розумним, відважним і вмілим. Нехай життя буде святом, нехай буде багато розваг, нехай будуть вірні друзі, нехай буде багато увлекающих ігор, смачних цукерок і пригодницьких історій.

***

Десять років тому ти народився, люба доню. Здається, що минуло лише мить, а ти вже стала така велика і самостійна. В цей особливий день хочеться побажати тобі бути найщасливішою в світі, радіти кожному прожитому дню і дарувати всім нам щирі дитячі посмішки та гарний настрій. Бажаємо тобі море безмежного щастя, самого міцного здоров'я і відмінних оцінок у школі. Не бійся пізнавати щось нове. Нехай твоє життя буде сповнене цікавих відкриттів. Багато читай і будь розумною. Ми хочемо пишатися тобою, доню! Бажаємо тобі вирости потрібною для суспільства людиною. Будь душею компанії і не переставай дивувати оточуючих. Довгих років життя тобі й безмежної любові. З днем народження, донька!

***

Мила і чарівна принцеса!! Вітаю тебе з Днем народження! Будь завжди красивою, як Попелюшка, милою і доброю, як Білосніжка, допитливою і життєрадісною, як Рапунцель! Нехай у твоєму житті буде багато казкових миттєвостей. Щоб мрії збувалися за помахом чарівної палички!

***

Не маленька дитина, але ще дитина, вітаю тебе з 14-річчям. Бажаю, наче влучний стрілець, завжди потрапляти в ціль, бажаю, як чемпіон світу, завжди бути на першому місці, бажаю, як Христофор Колумб подорожувати по світу і відкривати країни чудес, бажаю, як Юлій Цезар встигати у всьому і перемагати всіх.

***

У 13 років ти вже цілком самостійний, відповідальний за свої вчинки людей. Ти знаєш часом навіть більше, ніж батьки, і можеш аргументувати свою точку зору. Так нехай же всі твої судження виявляються вірними, друзі надійними, а за власні дії тобі не доводиться червоніти.

***

Маленьке сонечко, прекрасного дитинку, вітаємо з днем народження! Бажаємо завжди чудового настрою, багато сміху і радості, міцного здоров'я та безперервного розвитку. Пізнавай світ і розвивайся в усіх напрямках. Будь самою щасливою і безтурботною дитиною!

***

Дорогий малюк, у тебе сьогодні чудовий і веселий свято — день твого народження. Нехай сьогодні буде багато сміху, посмішок, подарунків і привітань. З задоволенням зустрічай гостей, загадуй бажання і розважайся. Бажаємо тобі щасливого дитинства.

***

Зі святом, ось тобі і чотирнадцять, а здавалося, що тільки вчора малюк бігав по будинку. З Днем Народження, і нехай чотирнадцяте твоє літо пройде не менш радісно, ніж усі попередні, а наступні будуть тільки краще. Нехай свято принесе тобі все, чого ти хочеш від нього.

***

Вітаю щасливих і чудових батьків з першим годиком коханого і чудового дитини. Бажаю вам благополуччя і любові, достатку і удачі, радості і світла, теплих надій і вірною удачі. Нехай малюк росте і з цікавістю пізнає світ. Великого здоров'я вашому сонечку, красивого життя і доброї долі.

***

Вісім свічок на святковому торті, хоровод друзів і подруг, щасливі батьки поруч, і це означає, що ти сьогодні – іменинник! Вітаємо тебе з восьмилетием і бажаємо тобі солодкого життя схожою на чарівну казку! Нехай променистою зіркою удачі висвітлюється твій життєвий шлях! Нехай за твоєю спиною цілодобово літає ангел-хранитель і оберігає тебе від неприємностей! Бажаємо тобі вирости гідним і доброю людиною, щоб тобою могли пишатися батьки! Навчися бачити красу в дрібницях, радій сонечку, світлого неба, світанку, заходу і нехай твоє життя наповниться яскравими емоціями! Бажаємо, щоб у сні до тебе приходила добра фея, і виконувала твої бажання наяву! Нехай чарівник дарує тобі подарунки за хорошу поведінку і твоє прагнення до навчання! Нехай твоє життя буде схожа на велику, добру книжку без кінця!

***

Вітаю тебе, зайчик, з днем народження. Тобі 4 роки — а це вік для яскравих талантів, допитливості, веселощів і чудес. Бажаю, щоб всі твої бажання, немов за помахом чарівної палички, виконувалися, щоб кожен день вдавалося проживати весело і здорово!

***

Зовсім недавно ми бачили тебе в колисці, а тепер вже зібралися за цим столом, щоб відсвяткувати твоє семиріччя! 7 років - це найкращий вік, адже позаду залишився садок і тепер ти встаєш на чергову життєву дорогу під назвою - школа! Вчися старанно, вивчай предмети, займайся саморозвитком, адже освічені люди, які володіють особливим багажем знань завжди в ціні! Бажаю тобі зустрічати на власному шляху тільки хороших людей, які зможуть навчити тебе чогось нового, а не потягнути на поганий шлях! Вибирай і головне цінуй друзів, адже вони роблять наше життя кращим! Цінуй і люби своїх батьків, адже вони найближчі люди для тебе! Поважай свою рідню, адже ми тебе дуже любимо!

***

Що побажати тобі, наш милий, юний друг у таку важливу для тебе дату? Звичайно ж, самого важливого! В першу чергу, хочемо побажати тобі відкинути всі сорому і сумніву, що в цьому віці заважають молодим людям стати впевненим у собі людиною! Бажаємо, щоб ти знав, що фортуна любить сміливих, активних, зухвалих, ризикових, відчайдушних людей! Будь молодим в душі, але дорослим в думках, прагни отримати знання від вагомих в суспільстві людей, лови момент, коли можна буде зловити щасливий випадок і стати улюбленцем долі! Бережи своє здоров'я змолоду, не витрачай свій час даремно, розвивайся, прагни до мрії! Нехай на твоєму боці завжди будуть перебувати рідні та близькі люди, навіть якщо проти тебе ополчився вся планета, потрібно щоб ти знав, що за твоєю спиною стоїть твоя сім'я! Сил тобі фізичних і духовних, здоров'я тобі левового, успіхів тобі феєричних!

***

Бажаю тобі, люба і найпрекрасніша на світі дівчинка, щоб ти частіше посміхалася і плела фенечки з смішинок. Бажаю, щоб всі твої найулюбленіші люди, неодмінно, залишалися поруч з тобою. Бажаю в день твого народження, аби все в цьому світі було тільки для тебе, люба моя. Нехай всі бажання збудуться!

***

З 16-річчям тебе вітаю. Нехай буде яскравим світ і веселого життя. Бажаю море задоволень, удачі, і успішних справ. Любов нехай серце заповнює, здоров'я, щоб не підводило, і щастя тебе не покидало. Також хочу побажати цілеспрямованості в житті і везіння для досягнення головних цілей.

***

Джерело: wordsguru.co.ua

Популярные сообщения из этого блога

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження мамі від дочки, сина своїми словами, українською мовою