Поздоровлення з днем народження жінці в прозі, своїми словами, українською мовою


Поздоровлення з днем народження жінці в прозі, своїми словами, українською мовою

Милу, ніжну винуватицю торжества, вітаю з днем народження! Бажаю, щоб кожен ранок починався з ніжного поцілунку коханої людини, ласкавого промінчика сонця на твоїй подушці, чашечки ароматної кави в ліжко. Нехай кожен твій день рясніє цікавими зустрічами, дивовижними відкриттями і гарним настроєм. А вечір закінчується затишним теплом в улюбленому будинку з рідними людьми. Прийми мій щирий букет вітань і залишайся завжди такою ж чарівною і елегантною жінкою.

***

У день народження кожен з нас підводить підсумок свого життя, аналізує свої удачі та досягнення. Я бажаю тобі всього самого найкращого, щоб у наступному році ти досягла ще більшого успіху, була красивою і щасливою!

***

Люба моя! Сьогодні чудовий і святковий День твого народження! Я від усієї душі вітаю тебе і бажаю, щоб ми ще багато-багато років зустрічали цей день з тобою, такою красивою, молодою, доброю, чуйною і дуже милою! Нехай на життєвому шляху тобі зустрічаються лише добрі люди, будь щиро люблять і вірно люби сама насолоджуйся кожною хвилиною, відпущеної Господом для нас і цінуй кожну мить! Здоров'я тобі міцного, щастя — ладчайшего, кохання велике, а біди — ніякої!

***

Зірка на небі, виконуюча бажання — це та дещиця, яку Ви заслуговуєте. Нехай Ваша краса подібно цієї зірки сяє дуже довго і чарівно! І з кожним днем мрії хай дивно швидко виконуються!

***

Від душі вітаю Вас з днем народження. Бажаю щастя і здоров'я, багатства, удачі і добра. Хай сонце яскраво освітлює ваш шлях, а в двері ніколи не постукає старість. Бадьорості, радості, вірних друзів!

***

Вітаю з днем народження! У цей радісний день бажаю завжди залишатися на висотах своєї бездоганної краси та незмінною удачі. Нехай всі негаразди обходять стороною, приємні сюрпризи і компліменти не змушують себе чекати, а кожен швидкоплинний каприз не залишається без уваги шанувальників. Нехай і далі з такою легкістю Вам вдається залишатися улюбленою, надихає, енергійної і унікальною!

***

З урочистим днем тебе, з народженням на світ, мій хороша і мила знайома! Хай буде сказано багато теплих слів, жарких компліментів і піднесено бажаних подарунків. Бажаю тобі краси, тепла, добра, любові, дружби, надії, віри, щастя і розуміння.

***

Вітаємо Вас з чудовим святом Вашого народження! Будьте здорові, захоплені життям, активні і натхнені, позитивно налаштовані і відкриті для щастя.

***

Вітаю з днем народження! Бажаю тобі залишатися такою ж життєрадісною, сильною, впевненою в собі. Нехай у твоєму житті залишаються тільки найкращі люди, які завжди подарують радість і підтримку. Будь собою, це в тебе виходить найкраще!

***

Вітаю з днем народження, чудова жінка. Бажаю великих заслуг і досягнень, великих справ і радісних подій, прекрасних почуттів і ніжність душі. Нехай життя буде солодка, немов мед, нехай вона дарує масу приємних вражень і щасливих емоцій.

***

Бажаю, щоб День Народження пройшов краще за всіх попередніх! Бажаю, щоб подарували величезну кількість потрібних і кльових подарунків, завалили компліментами, не замовкав телефон і день був наповнений усмішками, зустрічами, квітами, солодощами та поцілунками! Нехай свято буде довгим і веселим, щоб вранці було що згадати і про що розповісти!

***

Сьогодні, на вашому Дні народження, я хочу побажати вам щастя, але не простого, а яскравого, як самоцвіти, теплого, як промені весняного сонечка, і безмежного, як ясне небо! Кохайте і будьте коханими, виконуйте свої заповітні бажання і завжди, кожен день і мить пам'ятайте про те, що ви – королева своєї долі, щаслива правителька свого власного маленького, але прекрасного королівства!

***

Ми сьогодні вітаємо з Днем народження дивовижну жінку! Вона втілення самої весняної богині Флори, в своїх тендітних руках впевнено тримає щастя своєї сім'ї, вміє постояти за своє щастя і при цьому залишається самою собою! Вона красива, розумна і добра, завжди знайде правильне слово і не таїть щирої посмішки, коли рада! Так давайте побажаємо їй на кожен щастя, удачі і безмежної любові!

***

Від усієї душі вітаю тебе! Бажаю здоров'я і щастя! Щоб в житті завжди була з тобою удача! Залишайся такою ж красивою і чарівною, яка ти є. Бережи всі свої чудові якості і залишайся завжди для нас простим душевним людиною! І звичайно, любові тобі, Кохання з великої літери, взаємної, красивою і щасливою!

***

У День народження я бажаю тобі море щастя, сміху, радості та веселощів! Нехай тебе завжди оточують люблячі люди і вірні друзі, нехай удача і везіння супроводжують в усіх справах.

***

Ти моя пампушка! Я готовий тебе з'їсти на сніданок! Ти моє тістечко заварне! Я тебе проміняв би напевно тільки на котлетку по-киевски, от тільки ти і котлета і тістечко і картопелька з грибами – все в одному! Рідна моя, кохана! З днем народження!

***

Якщо запитати мене, за що я тебе люблю, я навряд чи зможу відповісти... хіба можна поділити всі твої достоїнства і якості на частини? Ти єдине ціле, прекрасне і дивовижне створіння, найкраще для мене у всьому світі! Я хочу дарувати тобі букети та подарунки не тільки в День твого народження, але й кожен день! Я хочу оточити тебе щастям, виконати твої мрії і побажати тобі такий же, як сьогодні, залишатися завжди! Хай дні приносять не турботи, але задоволення, нехай для тебе сонце світить і весело щебечуть птахи!

***

Сьогодні святкує свій День Народження, воістину найкраще творіння Бога, прекрасна і чарівна жінка. Все в тобі ідеально поєднується і неймовірна краса і грація, і ніжність, і розум, і мудрість. Ти немов випромінюєш світло і доброту. Я хочу побажати тобі в такий день, щоб ти завжди була улюблена і бажана, щоб з тобою поруч завжди була людина, яка зможе побачити все те, що є в тобі і оцінити це скарб.

***

Люба, вітаю тебе в цей чарівний день — день твого народження! Вітати таких хороших людей, як ти, — це радість. Від усієї душі прийми мої щирі вітання! Бажаю тобі світлої любові, досягнення своїх цілей, бадьорості, сил, посмішок, хорошого достатку в родині, терпіння, успіху, незабутніх відчуттів, захоплюючих подорожей, ніжності і нескінченного здоров'я! Бажаю, щоб у твоєму домі панував спокій, не було бур і негод, щоб діти дарували тепло, а у тебе в очах горів вогник пристрасті!

***

З днем народження, прекрасна діва. Нехай у твоєму житті кожен день трапляється диво добре, нехай в твоїх очах завжди сяє щастя. Бажаю, щоб твоя краса і твої мрії не знали меж, а твої прагнення не знали поразок!

***

З днем народження вітаю чудову жінку. Від душі бажаю підкорювати світ неповторною красою, неймовірною добротою і світлої щирістю. Бажаю бути коханою і щасливою, успішною і веселою, мрійливої і ніжною.

***

Вітаю прекрасну жінку з днем народження! Бажаю, щоб у твоєму житті переважали позитивні моменти, щоб всі твої задуми завжди втілювалися в життя, а мрії виконувалися по клацанню твоїх пальців. Залишайся такою ж коханої, жіночною, турботливою, бажаною, класної!

***

Сьогодні Ваш ювілей – щаслива свято! У цей світлий і дуже урочистий день від усієї душі бажаємо вам купатися у великих грошах, захлинутися пристрасною любов'ю і пізнати жіноче щастя! Ви не просто людина, Ви, в першу чергу жінка. Ви не просто жінка, Ви – сама чесна, чарівна і чарівно красива. Так нехай всі негаразди і негоди, коли побачать Вас, помре болісною смертю! Нехай доля дарує Вам тільки найбажаніші подарунки, а щастя – любить сильніше самої любові! З ювілеєм, і будьте щасливі!

***

Вітаю вас з днем народження! Сьогодні – чудовий, дивовижний свято, радісний день, наповнений посмішками і радощами. Хочу побажати добра, везіння, багато яскравих моментів і, звичайно ж, справжньої любові, адже саме любов допомагає кожній жінці розквітати і ставати краще!

***

В день народження твій, бажаю я тобі, рідна моя, щоб любові нашої ружа розквітала день від дня, щоб радість нам дарували нашої ніжності квіти, що знала, неодмінно, краще за всіх на світі – ти! Побажаю тобі, жінка улюблена моя, щоб усе на світі виходило, щоб усе на світі було для тебе, а заповітна мрія збувалася! З святом я тебе вітаю, швидше задуй свічки на торті!

***

В день народження побажати тобі хочу, щоб на тортику своєму задула свічку, щоб заповітне бажання загадала. Побажаю, щоб це бажання збулося, наповнюючи твою душу радістю. Бажаю тобі, кохана моя жінка, не займатися самобичуванням, не зациклюватися на помилках, а йти тільки вперед. Бажаю тобі ставити перед собою цілі, досягати їх здійснення. Зі святом, кошеня!

***

Від усієї душі сьогодні вітаємо найгарнішу, найбажанішу, саму добру жінку на світі. У ваш день народження бажаємо вам завжди поєднувати в собі крихкість і велику силу, доброту і твердість характеру, витонченість і вміння знаходити вихід з будь-якої ситуації. Бажаємо простого жіночого щастя, бажаємо кохати всім серцем і бути коханою, і нехай у вашому житті будуть лише вірні друзі і подруги, які будуть підтримувати вас у будь-якій ситуації. Нехай ваше життя наповнюється новими незабутніми враженнями, радісними подіями і чарівними миттєвостями, які зроблять вас по-справжньому щасливою, адже ви цього варті. З днем Народження!

***

У твій день народження хочу побажати любові — великої, справжньої, вірної і взаємною. Любов — це те почуття, яке рухає людьми, штовхає їх на подвиги, дає сили, дарує натхнення. Улюблена і любляча жінка завжди прекрасна. Бажаю тобі вічно такої краси. Нехай поруч з тобою буде гідний і відданий чоловік, який зможе побачити і оцінити твою глибину, вишуканість і витонченість. Нехай любов буде для тебе джерелом творчої енергії, радості і щастя. Не бійся відкривати серце назустріч цього чарівного почуття. Люби і будь улюбленою!

***

Прийміть найщиріші побажання. Нехай життя буде хвилюючою, як море і теплою, як сонце. Будьте квітучою і всюдисущої. Будьте милою і чудовою. Умійте прощати образи, але при цьому робити висновки. Слідкуйте за своїм здоров'ям і приймайте самі щиросердечні вітання!

***

Сьогодні день народження у сучасній, діловий, розумною, життєрадісної жінки. Бажаємо нашій дорогій іменинниці міцного здоров'я, весняного настрою, невичерпної життєвої наснаги, тепла і затишку в родині, щоб майбутні роки у вашому житті залишили тільки світлі спогади, дарували радість, добро, надію і благополуччя.

***

Бажаю тобі відмінних презентацій і приємних кульмінацій, бажаю дорогих автомобілів і делікатесів на столі. Від кожного дня отримуй насолоду. З Днем Народження!

***

З Днем Народження самого чарівного чоловічка і найкращу жінку на цій планеті! Не вистачить слів, щоб описати всю мою любов до тебе! З Днем Народження! Чудова, промениста, що надихає! Щастя тобі! Люблю дуже, пишаюся бути поруч і робити тебе щасливим! Гармонії, рівноваги! Вірних друзів, міцних обіймів, яскравих подій і райдужних подорожей! Хай шлях твій буде сповнений любові і добра! Обіймаю! Ти величезна частина мого життя, моє натхнення! Спасибі за все, що ти робиш, і сподіваюся, ти добре проведеш цей день! Нехай все, чого ти хочеш досягти у цьому житті, тобі вдається без праці! Любові тобі взаємної, щоденної радості без приводу, і величезного жіночого щастя! Будь щаслива, здорова, бадьора, енергійна, плідно працюй і відмінно відпочивай! І ніколи не забувай, в цьому світі ти не одна, у тебе є я! З Днем Народження, милий!

***

Джерело: wishes.co.ua

Популярные сообщения из этого блога

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження мамі від дочки, сина своїми словами, українською мовою