Привітання з днем народження чоловікові в прозі, українською мовою


Привітання з днем народження чоловікові в прозі, українською мовою

День народження - це свято, коли дозволено мріяти про все і загадувати найбільш невимовні бажання, які, коли надзвичайно спробувати - неодмінно збудуться. Розпорядитися своїми бажаннями з фантазією, а пізніше з чоловічою відповідальністю приступайте до реалізації задуманого!

***

Хай життєвий шлях буде для тебе прямим і гладким. Нехай сили тебе ніколи не залишають, ніколи не удача обходить стороною. Зоряне небо нехай малює тобі карти твоїх майбутніх перемог, а річки добра течуть в твій дім і благословляють твоїх рідних. Бажаю, щоб ніяке лихо не могло торкнутися твоїх улюблених і тебе. Бажаю, щоб сбывшимися надіями повнились твої дні. Бажаю любові, щастя і стійкості. З днем народження!

***

Від усієї душі вітаю з Днем народження і бажаю щастя. міцного здоров'я, ще більших успіхів у Вашій нелегкій роботі, довгих років життя, благополуччя в родині і прекрасного настрою.

***

Для справжнього чоловіка бажаю справжніх перемог. Бажаю бути єдиним і неповторним для своєї коханої, бажаю подвійної суцільної із удачі і везіння, бажаю три місяці успіху і слави в кожному сезоні, бажаю доброго вітру щастя з усіх чотирьох сторін світу.

***

З Днем Народження! Будьте здорові і щасливі! Нехай гарний настрій назавжди стане вашим вірним супутником. Любов до близьких людей навічно оселиться у вашому серці. Легко і з задоволенням досягайте поставлених цілей, при цьому завжди залишаючись такою ж сміливою і мужньою людиною, яким і є в даний час!

***

Вітаю з днем народження! Бажаю щастя, здоров'я, удачі! Щоб ти залишався таким же мужнім, сильним і чесним. Щоб дружина розуміла і підтримувала у всьому, друзі поважали, начальник цінував, діти обожнювали. Щоб кар'єра йшла вгору, а сім'я була міцною!

***

Бажаю дорогий імениннику завжди зберігати душевну молодість, адже молодість – це чудове стан очікування прекрасного, це неповторне відчуття, що все можливо, все по силам. Бажаю тобі здоров'я, щастя, нехай у всьому супроводжують удача, успіх, і попереду завжди чекають щастя, благополуччя і відмінний настрій!

***

У цей знаменний свято я бажаю багато-багато грошей, мішок удачі, вантажівка здоров'я і вагон щастя. Нехай весь твій життєвий шлях буде освітлений яскравими променями сонця, а близькі та рідні завжди допомагають тобі у досягненні вершин.

***

Залізного здоров'я, широких можливостей та невичерпних сил, бажаємо в день народження! Хай в житті тебе по п'ятах переслідує успіх і ніколи не відстають успіх і благополуччя. Бажаємо тільки приємних турбот, великого достатку. Завжди сміливо йти вперед, до своїх бажань і цілей. Лови кожен позитивний момент і насолоджуйся ним.

***

Шлю тобі щирі вітання з днем народження! Нехай бадьорість духу не покидає тебе ніколи! Нехай удача стане твоїм другим ім'ям! Нехай любов огорне тебе з ніг до голови! А рідні та близькі тобі люди поселятися в твоєму серці назавжди і будуть охороняти його днями про ночами від смутку, страху і розчарувань!

***

В день народження хочу Вас щиро привітати і побажати, щоб життя дарувала багато радісних подій, завжди грала новими фарбами, здоров'я і сил було багато, а проблем дуже мало!

***

Дорогий наш красень чоловік! Справжньому мужику для щастя потрібні бадьорі коня під капотом, рахунки в банках, красива і любляча дружина, вірні друзі та робота, яка приносить задоволення! Нехай все це буде завжди з тобою! З Днем Народження!

***

З днем народження! Ти — Чоловік з великої літери. Ти — опора для сім'ї, ти — підтримка для друзів. Я бажаю тобі завжди залишатися таким же надійним, вірним, чуйним і позитивним. Просто будь щасливий!

***

Золотого чоловіка, кращого чоловіка і тата, талановитого працівника, мудрого, красивого, щедрого, інтелігентного вітаю з іменинами. Бажаю тобі завжди бути таким само і з кожним днем ставати краще. Нехай в житті не буде труднощів і падінь. Бажаю завжди йти до своєї мети і дивитися тільки вперед.! ©

***

Вітаю з днем народження! Хочу в цей чудовий день побажати тобі впевненості у своїх силах, завжди досягати своїх цілей, не здаватися і помічати прекрасне в кожній дрібниці! Природно, міцного здоров'я тобі і твоїм близьким!

***

Вітаю з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так, як ти того хочеш!

***

Вітаю від свого величезного серця з днем твого народження! І бажаю підкоряти не тільки кар'єрні підйоми, не просто неприступні жіночі серця, а всі життєві вершини на шляху до справжнього чоловічого щастя!

***

Бажаю знаходити щось прекрасне і позитивне навіть в понеділки! Залишайся таким же безжурним, заразливо веселим і впевненим у собі чоловіком! З Днем Народження!

***

Бажаю в цей день прекрасний, щоб Погода була шикарною. Сім'ю, багатство, великий будинок, Сміються діти в ньому. Дружині – ромашкове поле, А для тебе – «капусти» море. Ще я в цей можу вам побажати, Щоб на роботу в 5 ранку не треба було вставати І щоб на свято День Народження Чудесним було настрій!

***

У цей знаменний день я від усієї душі вітаю Вас з днем народження! Прийміть мої глибокі щирі побажання успіхів у всіх справах. Бажаю Вам, щоб збереглася на довгі роки молодість душі і не згасав нескінченний інтерес домагатися перемог у всіх поставлених цілей!

***

У твій день народження хочу побажати міцного здоров'я, сили і витримки. З легкістю долати всі труднощі і перешкоди, не стояти на місці і більше діяти, з кожним днем наближатися до поставленої мети. Бажаю сонячних днів і ясного неба, щоб чорні хмари як можна рідше з'являлися над твоєю головою. Щастя і успіху у всіх починаннях.

***

Чудовий чоловік, справжній герой, вітаю з днем народження. Бажаю бути мудрецем в будь-якому питанні, майстром у будь-якій справі, майстерним коханцем у відносинах, магнатом в грошовому колі і щасливчиком своєї долі!

***

За всі подарунки на восьме березня, за все вкручені лампочки, забиті цвяхи і повішені полички - спасибі тобі кажу в цей день. Нехай твої руки завжди будуть такими сильними, вмілими і ніжними. З днем народження, мій чоловік!

***

Вітаємо з днем, коли відзначається ще одна дата з моменту, як ти в перший раз вдихнув на повні легені повітря. Нехай постійно в тобі стане стільки добра і світла, щоб бути для всіх дороговказною зіркою і висвітлювати оточуючим шлях до хорошого, доброго, нескінченному. Будь сповнений життєвої енергії, яка заповнить тебе щастям і любов'ю.

***

З днем народження, вельмишановний! Неосяжного вам щастя, неувядающего здоров'я, неймовірної удачі і реалізації абсолютно будь-яких задумів! Будьте таким же добрим, чуйним, позитивним, імпозантним, загалом, справжнім чоловіком!

***

Таких людей як Ви — одиниці. Передовик виробництва, громадський активіст, зразковий сім'янин, людина широких поглядів — мало хто в більшій мірі, ніж Ви, заслуговує всіх цих звань. І сьогодні, в день Вашого народження, ми хочемо побажати Вам не зупинятися на досягнутому. Творіть і винаходьте, вдосконалюйте і пропонуйте, вчіться новому і передавайте свої дорогоцінні знання і досвід іншим. Нехай Вас завжди відвідують чудові ідеї, нехай достаток надійно влаштуються в Вашому домі, нехай виробничі показники зростають, нехай дружина дарує ласку, а діти радують здоров'ям, успіхами і щастям. З Днем Народження, дорогий іменинник.

***

Бажаємо тобі самого головного — обов'язково будь щасливий! Люби свою прекрасну обраницю і дітей, живи з задоволенням, йди у всіх справах до перемоги. Насолоджуйся кожним неповторним прекрасною миттю життя і нехай у тебе завжди буде вдосталь сил і можливостей для здійснення всіх бажань!

***

У чому полягає мужність? В силі, міцності духу, великодушність, мудрість, дружелюбність і привітності, легкому характер і вміння по-справжньому любити близьких людей! Сьогодні ми вітаємо з Днем народження самого мужнього чоловіка і бажаємо йому самого щасливого щастя на всі його довгі роки і на кожен день!

***

Ну що? Вітаю! Роки летять, але добре що в тебе ще є багато часу для того, щоб наробити нових, уже дорослих і цілком усвідомлених дурниць! Так що життя тобі, наповненої самими яскравими подіями! Завжди роби так, як велить серце, щоб потім було що згадати!

***

Вітаю тебе з твоїм святом, адже сьогодні день твого народження! Що побажати тобі? Звичайно ж, найголовнішим моїм побажанням буде крепчайшее здоров'я, адже ти ж опора для своєї сім'ї. А ще я хочу побажати тобі миру, добробуту та процвітання в усьому. Ти йдеш по життєвому шляху, вперто обходячи всі перепони, нехай же вони зовсім тобі не зустрічаються. Бережи себе і свою сім'ю і будь щасливий.

***

Я вітаю Вас, дорогий іменинник, з цим чудовим святом - Днем Вашого народження! Бажаю, щоб рівною атласною, м'якою стрічкою стелилась Вам під ноги життєва дорога! Нехай на ній не буде нерівних швів, зазубрин, проломів. Ідіть вперед весело, з оптимізмом дивлячись у майбутнє!

***

Джерело: toasts.com.ua

Популярные сообщения из этого блога

Привітання з днем народження коханому хлопцю, чоловікові в прозі, українською мовою

Привітання з днем народження мамі від дочки, сина своїми словами, українською мовою